02 Ekim 2017 Pazartesi 11:45
Büyükşehir hem futbolda hem de voleybolda güldü

Manisa Büyükşehir Belediyesporun voleybol ve futbol takımları haftayı galibiyetle kapattı. Manisa BBSK Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde ilk maçında deplasmanda Alaşehir Belediyespor’u 0-3 yenerken TFF 3. Ligde mücadele eden Manisa BBSK ise kendi evinde karşılaştığı Çanakkale Dardanelspor’u 1-0 yenmeyi başardı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor takımları aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kulübün hem bayan voleybol takımı hem de futbol takımı haftayı galibiyetle kapattı.

Manisa’nın Sultanları rahat kazandı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, deplasmanda karşılaştığı Alaşehir Belediyespor’u 0-3’lük net skorla mağlup ederek, sezona galibiyetle başladı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda sezonun ilk maçında Alaşehir Belediyespor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Alaşehir Belediye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve yüzlerce Alaşehirli voleybol sever izledi. Karşılaşmada baştan sona Manisa Büyükşehir Belediyespor, üstünlüğüyle geçildi. İlk setin başında iki takımda sayı bulmasına karşın, yeşil beyazlı Manisa temsilcisi setin sonunu iyi getirdi ve 13-25’lik skorla 0-1 öne geçti. İkinci sette oyunu istediği gibi yönlendiren Büyükşehir’in Sultanları 08-25’lik sonuçla skoru 0-2 yaptı. Üçüncü sette rakibine oyun oynatmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor 04-25’lik skorla oyunun sonucunu belirledi, 0-3.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Sezonu açalı, iki ay oldu. 60 günlük yoğun ve ciddi bir hazırlık dönemi geçirdik. Gücümüzün farkındaydık. İlk maç her zaman zor olur, ama 3-0’lık net skorla galibiyet elde ettik. Teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. İnşallah sonunu da iyi getireceğiz” diye konuştu.

Baş Antrenör Aykut Lale de açıklamasında, sezonun ilk maçının her zaman tehlikeli olabileceğini vurguladı. Lale, “Her geçen gün oyunumuzu geliştirerek, yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Son 3 haftada 3’üncü galibiyet

Manisa Büyükşehir Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grup 6. hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Çanakkale Dardanelspor’u 27. dakikada Mehmet Yılmaz’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla üçte üç yapan yeşil-beyazlılar zirve takibini sürdürdü.

TFF 3. Lig 1. Grupta Manisa Büyükşehir Belediyespor Mümin Özkasap Stadı’nda Çanakkale Dardanelspor’u konuk etti. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri ile birlikte çok sayıda futbolseverde izledi. Kendi seyircisi önünde maça etkili başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 27. dakikada Mehmet Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu sonuçla son üç haftada üçüncü galibiyetini alan yeşil-beyazlılar lider Kemerspor’un ardından zirve takibini sürdürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.