08 Mart 2018 Perşembe 15:31
Budak’tan Taşkın’a cevap gecikmedi

Manisaspor'un pilot takım olacağı yönündeki iddialara yanıt veren Manisaspor Başkanı Gökay Budak, "Bizim bu konuyla ilgili her hangi bir söylemimiz olmadı. Manisaspor’u birilerinin pilot takımı yapma gibi bir durumum söz konusu değil. Manisaspor zaten kendisi bir markadır. Ligde büyük başarılara sahip bir kulüptür. Ben hiç kimseye Manisaspor’u pilot takımı yapalım diye bir şey söylemedim. Benim hiç böyle bir görüşmem olmadı. Manisaspor olarak Akhisarspor ve Göztepe ile istişare edip oradan önümüzdeki dönem için transfer yasağını kaldırıp, onlarla belki iş birliği yapabileceğimizi söyledim. Arkadaşlar bunu sanırım pilot takım olarak algılayıp söylüyorlar. Kalecimiz Göktuğ nedeniyle Göztepe ile ikili ilişkilerimiz var. Bunun gibi diğer takımlarla da görüşüp buralardan oyuncu alıp bu futbolcuları oynatalım gibi bir söylemim oldu. Biz Manisaspor’u pilot takım yapmak için başkan olmadık. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Manisa’yı hiç kimseye pilot takım yapmayız, düşersek de şerefimizle düşeriz” diye konuştu.

"HACİZ GÖNDERECEK BİR MANİSA EVLADINI KABUL ETMİYORUZ"

Taner Taşkın’ın istifasıyla ilgili de konuşan Başkan Budak, “Hocanın bizden çok ciddi talepleri oldu. Biz de kendisinin istediği paraları şu an veremeyeceğimizi söyledik. Kendisinin bizden istediği 4 yabancı futbolcunun parası ile kendisi ve yardımcılarının parasını istedi. ‘Diğer oyuncuların parasını sonra versen de olur vermesen de olur’ diyor. Ben de Taşkın’a ‘Şu an önceliğimiz personel, personellerin maaşını vermemiz gerekiyor. O yüzden size şu anda bu ödemeleri yapamam'. Bu şekilde bir diyaloğumuz oldu. O da Manisa’nın çocuğu olduğunu, elini Manisaspor için taşın altına koyduğunu söyleyip, bize ödemeleri için ihtar gönderdi. Bununla ilgili görüşmek istedik. Manisaspor’a zarar verilmesin diye kendisiyle anlaşmak istedik ama kendisi anlaşmaya varmıyor. Manisaspor’a haciz gönderecek bir Manisa evladını biz kabul etmiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.