18 Eylül 2018 Salı 21:41
Bu tarihi yazmak Hamzaoğlu'na yakışır

Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Perşembe akşamı sahasında Rus ekibi Krasnodar’ı konuk edecek. Bu karşılaşmayla tarih yazacak olan Akigolar, Safet Susic’in görevine son verilmesinden sonra yeni teknik adam için çalışmalarını hızlandırdı. Yerli bir teknik adamla çalışmak isteyen Akhisarspor yönetiminin en güçlü adayı Hamza Hamzaoğlu. Hamzaoğlu’na alternatif olarak da İbrahim Üzülmez’i düşünen yönetim, Krasnodar maçı öncesi teknik direktör krizini çözmek istiyor. Manisa temsilcisi ilk görüşmeyi ise daha önce takımı çalıştıran Hamza Hamzaoğlu ile yaptı.

TARAFTAR ‘HAMZAOĞLU’ DİYOR

Akhisarspor yönetiminin yeni teknik direktör arayışı sürerken, Akhisarsporlu taraftarlar gönlündeki hocayı belirledi. Yeşil-siyahlı futbolseverler, Akhisarspor’u Süper Lig’e taşıyarak tarih yazan Hamza Hamzaoğlu’nu takımın başında görmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde çıkacağı Krasnodar maçıyla yeni bir tarih yazacak olan Akigolar, bu tarihi serüvene yine Hamza Hamzaoğlu’yla çıkmak istediklerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

HAMZAOĞLU AKİGO’NUN EFSANESİ

Türk futbolunda mali ve sportif olarak örnek kulüp gösterilen Akhisarspor’un, 2012-2013 sezonunda başlayan Süper Lig macerasının mimarı Hamza Hamzaoğlu, Yeşil-siyahlı kulübün efsane teknik direktörü konumunda. Akigolar’la uzun süre görev yapan ve sonrasında A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlüğü yapan Hamzaoğlu, Galatasaray’da bir sezonda 3 kupa kazanarak kariyerinin en başarılı yılını yaşamıştı. Daha sonra Bursaspor, Konyaspor ve Antalyaspor’u da çalıştıran deneyimli teknik adam, Akhisarspor’a geri dönmeye sıcak bakıyor. Mahmut ASLAN

Son Güncelleme: 18.09.2018 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.