10 Ekim 2017 Salı 16:52
Amatör Spor Haftası başladı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlenen açılış töreniyle kutlanmaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ Kula Kent Meydanında yapılan açılış töreniyle başladı. Meydanda yapılan açılış törenine İlçe Spor Müdür Vekili Mehmet Yaman, Okul beden eğitimi öğretmenleri ve spor kulübü antrenörleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Spor Müdür Vekili Mehmet Yaman, “Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek, spora katılımın üst seviyede sağlanması, haftanın anlam ve önemine ilişkin düzenlenecek etkinlikler ile Kula’da spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amaçlamaktayız” dedi.

Etkinlik daha sonra yapımı devam eden Yeni Kapalı Spor Salonuna doğru bisiklet sürüş etkinliğiyle devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.