17 Eylül 2018 Pazartesi 17:26
Aktan’ın gözü liderlikte

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle başladıktan sonra deplasmanda konuk olduğu Kırklarelispor’la golsüz berabere kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Stadı’nda konuk ettiği Ankara temsilcisi Bugsaşspor’u net bir skorla 3-0 mağlup ederek zirve yarışında iddialı olduğunu gösterdi. 3-0 kazandıkları Bugsaşspor maçını değerlendiren kulüp başkanı Mevlüt Aktan, hedeflerinin en kısa sürede liderlik koltuğuna oturmak olduğunu söyledi.

“ZORLU RAKİPLER BİZİ BEKLİYOR”

Geçtiğimiz sezon yaşadıkları başarıda en büyük etkenin birlik, beraberlik, disiplin ve konsantrasyon olduğunu dile getiren başkan Mevlüt Aktan, “Bu sezona da aynı şekilde başladık. Bugsaşspor’a karşı sıcak havaya rağmen futbolcularımız iyi mücadele verdiler. Hepsini yürekten kutluyorum. 2-0 öne  geçtikten sonra oyunu biraz rölantiye aldık. Bizim için iyi bir sonuç. Önümüzdeki süreçte daha zorlu rakipler olacak. Bu nedenle dikkatli olmalıyız. Güzel bir galibiyetler serisi yakalamak istiyoruz. Hedefimiz en kısa sürede liderlik koltuğuna oturmak. Bu konuda oldukça iddialıyız.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.