14 Haziran 2018 Perşembe 02:53
Akhisar’da sözleşmesi sona eren 3 oyuncu ile anlaşmaya vardı

Teleset Mobilya Akhisarspor, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Hasan Ali Adıgüzel, Aykut Çeviker ve Onur Ayık ile yola devam kararı aldığı öğrenildi.

Yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Okan Buruk ile görüşmeler bayram sonuna kalırken son kararın gelecek hafta içinde kesinleşeceği bildirildi. Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarspor yönetimi ise Teknik Direktör ile ilgili gelişmeler konusunda herhangi bir kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapmadı. Ancak yeşil-siyahlı yönetimin bu akşam genç oyuncu Hasan Ali Adıgüzel ile 4 yıllık, Aykut Çeviker ve Onur Ayık ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Öte yandan yeşil-siyahlılar geçen hafta sözleşmesi sona eren Barbossa ile 2 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.