01 Mayıs 2017 Pazartesi 15:17
Akhisar Belediyespor’da hedefler yükseldi

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kasımpaşa galibiyetiyle 6 hafta sonra deplasmanda alınan 3 puanın sevincini yaşarken, bir yandan da düşme hattından çıkması ile hedef yükseltti.

Hedeflerinin ilk etapta ligde kalmak olduğunu ancak alınan Kasımpaşa galibiyeti ile hedeflerini yükselttiklerini ifade eden Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, şimdi hedeflerinin ilk 7’ye girmek olduğunu belirtti. Düşme hattından çıkarak Kardemir Karabükspor ile birlikte 36 puana sahip Akhisar Belediyespor’un 2 günlük iznin ardından 3 Mayıs Çarşamba günü Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 20.00’de Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başlayacağı bildirildi. Akhisar Belediyespor ligin 30. haftasında 8 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de ligin düşme hattında bulunan Gaziantepspor’u konuk edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.