24 Ağustos 2017 Perşembe 16:13
Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa maçı biletleri satışa çıktı

Süper Lig’in 3. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Akhisar Belediyespor maçın biletlerini satışa çıkardı.

Akhisar Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamaya göre 27 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te başlayacak karşılaşmanın biletlerinin misafir takım 10 TL, Maraton Akigo 11 TL, Kapalı 15 TL ve VIP 20 TL’ye satışa çıktığı bildirildi. Öte yandan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecekken yardımcıları ise Mustafa Sönmez ve Murat Ergin Gözütok olacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Erkan Ergin görev alacak. Kasımpaşa maçının zorlu bir müsabaka olacağını kaydeden Teknik Direktör Okan Buruk kendi evlerinde kazanıp 3 puan almak istediklerini vurguladı.

Teknik Direktör Buruk, Kasımpaşa karşısına Milan Lukac, Barbosa, Soner Aydoğdu, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Ömer Bayram, Sissoko, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Sergio Antonio ve Henrique 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor. Kasımpaşa hazırlıklarını tam kadro Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdüren yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.