Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
22 Mart 2023 Çarşamba 12:18
Şule Uygur’dan destek ziyaretleri

Geçtiğimiz hafta sonu Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda dilek ve temenniler bölümünde söz alarak 14 Mayıs seçimlerinde partisinden milletvekili aday adaylığına talip olduğunu ifade eden Yunusemre Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Şule Uygur, görevinden istifa ettikten sonra Manisa’daki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çıktığı yolda destek olmalarını istedi.

Geçtiğimiz hafta sonu istifa ederek Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Uygur, haftaya bir dizi ziyaretle hızlı başladı. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ile AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk’ü makamında ziyaret eden Uygur, parti binasında ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi. Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilediğini kaydeden Uygur, son yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilediğini belirterek kadınlardan destek istedi.
Uygur, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şimdi yola koyulma vakti. 2023 Genel Seçimlerinde Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olma yolunda ilk adımımı atmış bulunmaktayım. Destek ve dualarınızla yanımda olmanızı temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler ve Haşim Yener Bilir’i makamlarında ziyaret eden Uygur, misafirperverlikleri için teşekkür ettiğini belirterek, “14 Mayıs’ta hiç kuşkusuz gerek Türkiye’de gerekse Manisa şehrimiz ve ilçelerinde bu büyük zafere hep birlikte tanıklık edeceğiz. Bu vesileyle teşkilattan gelmiş bir ablanız, bir kardeşiniz olarak her daim emrimizde olacağımı burada ifade etmek istiyorum.” dedi.

Ziyaretler kapsamında basın mensuplarını da unutmayan Şule Uygur, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’ı da cemiyet binasında ziyaret ederek, çıktığı bu yolda medyanın kendisine destek olmasını beklediğini belirtti.

ÇINAR’A TEBRİK VE DESTEK ZİYARETİ

Uygur, daha sonra Manisa’yı bu dönem yeniden Ankara’da temsil edecek olan TESKOMP Yönetim Kurulu üyesi ve Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar'ı ziyaret etti.

Misafirperverliği için Çınar’a teşekkür eden Uygur, “AK Parti olarak girdiğimiz her seçimde zaferle çıkmış olmamız asla bir tesadüf değildir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde girdiğimiz her seçimde milletimiz teveccühünü geleceğini ipotek altına almaya çalışanlara vermemiştir. Sosyal, siyasal ve ekonomik her alanda milletinin refahını önceleyen partimiz milletimizle kurduğu bu gönül bağını ilelebet sürdürecektir.” Şeklinde konuştu.

Son olarak Manisa'yı, Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanımız Ufuk Tanık'ı dernek binasında ziyaret eden Şule Uygur, konuşmasında 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimin normal bir seçim tarihinden öte ülkemizin ve milletimizin müşterek geleceğine yürüyeceği, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde büyük atılımların gerçekleştirileceği tarihin adı olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.