Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
27 Mayıs 2021 Perşembe 14:56
Rozetini Meral Akşener taktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Rize İkizdere ziyaretinde yapılan saldırının ardından İYİ Parti’ye destek artarken, katılım çığ gibi büyüdü. İYİ Parti Alaşehir İlçe başkanının istifa ederek MHP’ye katılmasının üzerine boşalan başkanlığa, Alaşehir ilçesinde 3 dönem üst üste MHP’den Belediye Başkanlığı yapan Kadir Daş getirildi. Daş’a rozeti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından takıldı.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Kadir Daş’a İYİ Parti’ye katılmasından dolayı teşekkür etti. Eryılmaz, “Yükseliş içinde olan partimiz, Manisalı vatandaşlarımızın katılımı ile daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in özverili çalışmaları, dik duruşu ve tüm insanlara güven vermesi korku imparatorluğunu yıkmış, vatandaşlarımızın umudu olmuştur. Bilindiği üzere Genel Başkanımız Meral Akşener yaklaşık 2 yıldır Türkiye’nin her köşesini gezerek esnafla bir araya geliyor. Genel Başkanımız yaptığı ziyaretleri daha sonra partimizin grup toplantısında değerlendiriyor ve esnafımızın ne kadar zor durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Artık milletin avukatlığını yapıyoruz. Olacak ilk seçimde göreceksiniz, İYİ Parti iktidar olacak. Bugün burada bunun ayak seslerini duyuyoruz. Teşkilatımıza katılan iyi yürekli insanlara, Manisalı hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.