Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
23 Ekim 2020 Cuma 17:38
İYİ Partili Eryılmaz’dan 3. yıl kutlama mesajı

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, partinin 3. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Eryılmaz, mesajında, “25 Ekim 2017’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan partimizin bugün kuruluşunun 3.yıl dönümünü kutluyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne gelene dek çok zorlu yollardan geçtik. Partimizin üzerine atılmadık iftiralar kalmadı. Yeri geldi ihanete de uğradık. Ama herkese inat hala dimdik ayaktayız. Bizim yanımızda milletimiz, başımızda da Genel Başkanımız Meral Akşener var. Partimizin kurulduğu gün milletimizin umudu olduk. Milletimize, ülkemize hizmet için daha nice yıllar çalışacağız. Çünkü miiletimizin bize ihtiyacı var” diye konuştu.

“MİLLETİMİZİN ÇEKTİĞİ ÇİLEYİ EN İYİ BİZ BİLİYORUZ”

Eryılmaz, “Partimizi en üste taşıdığımız gün, Türkiye’de kadınları, çocukları ve hayvanları istismar edenler en ağır cezayı alacaklar. Çiftçi ürettiği ürünün değerinde kazanç elde edecek. Mazot, ilaç ve gübre ile mücadele etmeyecek. Asgari ücretle çalışan işçi kardeşlerimizin 4 gözle yılbaşında beklediği zam, beklediğinin çok çok üstünde olacak. Yok öyle Cumhurbaşkanı maşına kepçeyle zam yapıp işçiye çay kaşığıyla vermek. Yıllarca çalışıp tam rahata erdim diyen emeklilerimiz de hak ettiklerini alacak. Bizler her şeyin hesabını kitabını yapıyoruz. Milletimizin çektiği çileyi en iyi biz biliyoruz. Türkiye’de kaybolan adaleti biz yeniden getireceğiz. Bu yüzden ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

“20 YILLIK BİR DEVİR ÇÖKÜŞE GİRDİ”

 3 yılın sonunda her türlü yıldırma ve yorma faaliyetlerine karşı bugün daha güçlü olduklarını ifade eden Eryılmaz, “ Her geçen gün güçleniyoruz. Gücümüzün farkına varanlar bizleri türlü yıldırma politikalarıyla sindirmeye çalışıyorlar. Hatta çamur at izi kalsın hesabı yaparak işi iftiralara kadar götürüyorlar. Bizler milletimizin dertleriye dertlenirken onlar bizi nasıl al aşağı edebilirizin derdine düşmüşler. Çünkü biliyorlar ki 20 yıllık bir devir çöküşe girdi.Onların kuruluş, yükseliş, duraklama devirleri bitti. Yeni bir devri yaşıyolarlar onun da adı çöküş devri. Onlar çökerken biz yükseliyoruz. Allah izin verirse yükselmeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

“AİLE OLMAK İYİ OLMAKTAN GEÇER”

 Eryılmaz, son olarak, başarıya giden yolun aile ruhuna ve onuruna sahip olmaktan geçtiğini vurgulayarak, “Partimizin her bir üyesi ile birlikte gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Bir günden bir güne en zor anımızda bile of demedik. Çünkü bizler iyi bir aileyiz. Ailenin ne olduğunu çok iyi biliriz. Aile olmak iyi olmaktan geçer. Aile demek, yeni aileler bulunduğunda sana emek veren sana güvenen insanlara sırtını dönmek değildir. Aile olmak, karşılıklı saygıyla, sevgiyle, güvenle ve inanç ile sağlanır. Çok şükür ki biz aile ruhuna sahip olamayanlardan kurtulduk ve bugün çok daha güçlü ve mutluyuz. ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyerek çıktığımız bu yolda kuruluş yıldönümümüzü kutlar, daha nice yıllar dilerim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.