Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
05 Kasım 2021 Cuma 17:01
İYİ Partili Akan'dan Ankara temasları

Yunusemre ilçesinde yapılan çalışmaları aktarmak ve bilgi paylaşımı için Ankara temaslarında bulunan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Manisa'nın sorunlarını ve vatandaşların taleplerini İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'a aktaran Başkan Akan, aynı zamanda İYİ Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu'nun yaptığı çalışmalara ilişkin hazırlanan raporları da İYİ Partili Koray Aydın'a iletti.

"GENEL MERKEZ İLE TEŞKİLATLAR UYUMLU ÇALIŞIYOR"

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "İlçemizde yaptığımız her çalışmayı raporlayarak sonuçlarını Genel Merkezimize iletiyor ve birlikte istişarede bulunarak projelerimizi nasıl daha iyi ve yararlı bir hale getirebileceğimizi konuşuyoruz. Teşkilatlarımız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde yoğun bir çalışma içerisinde. Önümüzdeki ilk seçimde başarıya ulaşmak için tüm hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Manisamızda ve Yunusemre ilçemizde üye çalışmaları, sandık görevlendirmeleri ve saha çalışmaları başarılı şekilde devam ediyor. Gerçekleşecek ilk seçime hazırız! Bu nedenle yaptığımız Ankara temasında İYİ Parti Teşkilat Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz sayın Koray Aydın ile bir araya gelerek teşkilatımızın çalışmalarını kendilerine anlattık. Sayın Bakanımız Koray Aydın beyefendiye değerli istişareleri için çok teşekkür ediyorum. İYİ Parti teşkilatları ile Genel Merkezimizin uyumlu çalışmalarıyla güzel projeler üreterek adım adım iktidara yürüyor. İYİliğin ışığını yakmaya devam edeceğiz" dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Manisalılara selamlarını iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.