Editör
Editör
09 Haziran 2020 Salı 21:34
İYİ Parti Yunusemre Yönetiminden CHP Ziyareti

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Av.Yalçın Arcak ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarette her iki başkanda Millet İttifakının önemine ve daha da geliştirilmesine yönelik ortak görüşlerini paylaştılar. 

Misafirperverlikleri için CHP İlçe Teşkilatına teşekkür eden ve yeni dönemde başarılar dileyen İYİ Partili Akan, “Millet ittifakı olarak 31 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde elde ettiğimiz seçim başarısını, Allah’ın izniyle yapılacak ilk seçimlerde ilimiz Manisa’da ve Manisamızın en büyük ilçesi Yunusemre ilçemizde de göstereceğiz. İlçe genelinde teşkilatlanmamızı hızla tamamladık. 87 mahallemizde yönetimlerinizi oluşturduk. Yapılacak muhtemel bir erken seçimde sandıklara sahip çıkacak  arkadaşlarımızı şimdiden belirledik” ifadelerini kullandı. 

CHP’li Arcak ise, “nazik ziyaretleri için Tufan Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Genel Başkanlarımız ve tepe yöneticilerimiz düzeyinde yürütülen başarılı ittifakımızı ilçemizde bizlerde başarıyla sürdürüyoruz. Her iki partimizinde Meclis üyeleri arasında sıkı bir dostluk var. Bu dostluk yerel politikalarda başarıyı getiren en değerli faktör oluyor. Yapılacak ilk seçimlerde ilçemiz Yunusemre Millet İttifakı saflarına geçecektir. Buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.