Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
02 Şubat 2022 Çarşamba 16:26
İYİ Parti iddialı geliyor

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından, Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin bir araya gelerek çalışmaların değerlendirileceği bir istişare toplantısı düzenlendi. Kanyon Restaurant'ta düzenlenen toplantıda hem Meclis toplantılarında yapılan konuşmalar ve verilen önergeler, hem de İlçe Teşkilatının yapılanması ve çalışmaları hakkındaki süreçler konusunda istişarelerde bulunuldu.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin buluştuğu istişare toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

“YUNUSEMRE’Yİ BETON DOLU BİR İLÇE HALİNE GETİRDİLER”

Başkan Akan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizi, ilçemizi güzelleştirmek ve değer katmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreç boyunca gerek sahada, gerekse meclis toplantılarında vatandaşımızın sorunlarına parti ayrımı gözeterek yaklaşmadık. Yunusemre'de yaşayan her bir vatandaşın sorununu dile getirmek ve çözüm için projeler üretmeye çalıştık. Yunusemre, birçok ilden daha büyük nüfusa sahip, Manisamızın en kıymetli ilçelerinden biri. Yunusemre’nin daha adil, daha sosyal, daha medeni, daha kültürel ve her anlamda daha zengin yönetilmeye ihtiyacı var. Yunusemre, beton yapılarla çevrilmiş, ancak sosyalleşme konusunda fazlasıyla geride kalmış bir ilçe. Bu şehri yönetenler, şehir planlamaları yaparken Yunusemre ilçemizde yaşayanların sosyal refahını düşünmedi. Yunusemre’nin en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye Mahallesi’nde, 2022 yılında vatandaşlar hala daha su kesintileri ve bozuk yollarla uğraşıyor. Yuntdağı bölgemizde belediye çalışması görmeyen mahallelerimiz var” dedi.

“İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemre’yi betona boğan, içine yaşam alanı koymayan bu zihniyet ne yazık ki Türkiye’yi yönetiyor. Türk milleti açlıkla, yoksullukla, adaletsizlikle, liyakatsizlikle, adam kayırmacılıkla, korkuyla sınanıyor. Sırf birileri daha da zengin olsun diye koca bir halkın fakirlik çekmesine göz yumuluyor. Genel Başkanımız Meral Akşener, Cumhur İttifakı’nın tüm oyunlarını bozdu. Bizler biliyoruz ki, Türkiye'yi aydınlığa, refaha, huzura kavuşturacak olan İYİ Parti kadrolarıdır. Yapılacak olan ilk seçimlerde iktidar olacağız ve Türk milletinin üzerine yeniden güneşin doğmasını sağlayacağız. Türkiye’yi ve Manisamızı hem İYİ belediyecilikle, hem de İYİ iktidarla tanıştıracağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.