Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
12 Mart 2021 Cuma 17:58
DEVA Partisi'nden İYİ Parti'ye ziyaret

DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faik Kav ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'ı makamında ziyaret etti. Yunusemre'de yapılan çalışmalar ve Türkiye gündemi üzerine konuşulan ziyarette yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faik Kav, "1 yıl önce büyük emeklerle kurduğumuz partimizde 'siyaset halk için yapılır' anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artık siyasetin kutuplaştırıcı dilinden kurtulmak, sorunlarımızı hep birlikte çözmek istiyoruz. Bu kapsamda İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanımız Tufan Akan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek sorunlarımız hakkında çözüm önerilerimizi görüştük, şehrimiz için birlikte yapabileceğimiz çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'a nazik ağırlaması için çok teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ise şunları söyledi, "DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faik Kav ve yönetimini partimizde ağılamaktan mutluluk duyuyoruz. Siyaset farklı fikirlerin sorunları saygıyla görüştüğü ve sonunda ortak çözüm yolları arandığı bir hizmet aracı olması gerekirken günümüzde kardeşi kardeşe kırdırma, ayrıştırma için kullanılıyor. Bu nedenle tüm partilerin birbirlerine yaptıkları ziyaretlerin ve konuştukları konuların çok değerli olduğunu düşünüyorum. DEVA Partisi İlçe Başkanı Faik Kav ve yönetimine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.