Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
31 Ağustos 2020 Pazartesi 17:11
CHP Gençlik Kolları Başkanı Sergen Akpir oldu

CHP Manisa İl Gençlik Kolları 16. Olağan Kongresini Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda haftasonu gerçekleştirdi. 
Divan Başkanlığını Şerif Ozan İren'in yaptığı kongreye CHP İl Başkanı Semih Balaban, CHP’li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP’li Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP’li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş’da katıldı. 
CHP İl Gençlik Kolları’nın olağan kongresinde başkanlık için Sergen Akpir ile Emre Halil Esenkaya yarıştı. 220 geçerli oyun olduğu kongrede Sergen Akpir 129 oy alarak CHP İl Gençlik Kolları Başkanı seçilirken, ikinci aday Emre Halil Esenkaya ise 91 oy aldı. 
CHP Manisa İl Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Sergen Akpir, yaptığı açıklamada, “Manisa İl Gençlik Kollarımızın 16. Olağan Kongresini tamamladık. İl Kongremizde delegelerimiz, 220 geçerli oyun 129'unu Beyaz Listeye vererek şahsımı 2 yıl boyunca Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığına, ekibimi Manisa İl Gençlik Kolları Yönetimine getirmiştir.  Ekibim ile birlikte yola partimizi hem yerelde hem de genelde iktidara getirmek amacıyla yola çıktık.  Her fırsatta ise bunu başarmanın, parti içinde birlik ve beraberlikten geçtiğinin altını net bir şekilde çizdik.  Makamlar gelip geçicidir, Cumhuriyet Halk Partisi bakidir. Bu noktada bizler de, günlük, kongrelik siyasi tartışmaları bırakıp asıl görevimize, parti içindeki birlik beraberliği sağlayıp partimizi iktidara taşıma görevimize dönmeliyiz.  Başta benimle birlikte alın teri döken yol arkadaşlarım olmak üzere, tüm kademelerdeki Cumhuriyet Halk Partisi ailesine ve 4.5 yıldır İl Gençlik Kolları Başkanlığımızı yapmış olan Gülşah Durbay'a partimize sunmuş olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Dün rakibimiz, bugün en büyük destekçimiz olacağına inandığımız Emre Halil Esenkaya başkanımı ve ekibini, vermiş oldukları emek ve mücadele dolayısıyla tebrik ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 31.08.2020 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.