Editör
Editör
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:19
Bülent Arınç’a Külliye’de görev

AK Partili siyasetçi, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Manisa’da aile yakınları ve dostlarıyla iftarda buluştu. Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine Arınç’ın eşi Münevver Arınç, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Arınç’ın kardeşi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, AK Parti teşkilatları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar duasının ardından oruçların açılmasıyla birlikte yemeğe katılanlara teşekkür eden Arınç, dostlarıyla buluşmaktan mutlu olduğunu söyledi. 

ARINÇ’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

İftar yemeğinde Bülent Arınç’a sürpriz yapan dostları Arınç’ın 71’inci yaşını pasta ile kutladı. Pastayı eşi Münevver Arınç ile birlikte kesen Bülent Arınç, bu sırada İstanbul seçimlerinde AK Parti Adayı Binali Yıldırım’ı desteklemeleri için Saadet Partisi’ne mesaj yolladı. Arınç, “Saadet dolu bir ömrümüz olsun. Bu arada bu Saadet Partisi’ne de bir mesaj olsun. İstanbul seçimlerinde bizlerin yanında olsunlar” dedi.

MANİSA CAZİBE MERKEZİ

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Arınç, Manisa’nın kendisi için önemli olduğunu belirterek, eski dostları ile her sene buluştuğunu söyledi. Manisa’nın bir cazibe merkezi olduğunu dile getiren Bülent Arınç, “Manisa için gayret eden insanlar bizim için iyi bir Manisalıdır. Manisa’nın kıymetini bilmeliyiz. Kentin daha güzel, huzurlu olması için çalışmalıyız. Bizim Manisa’ya borcumuz var, alacağımız yok. Manisa için şahsım olarak ne yapabiliriz diye düşünmek mecburiyetindeyiz. Sanayiyi, tarımı, eğitimi düşüneceğiz. Manisa’yı birinci yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

ÇANTACI, TAKLACI OLMAYIN!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile millete ve devlete hizmeti geçmiş, bilgi ve birikim sahibi kişilerin bu kazanımlarından istifade edilebilmesi amacıyla kurulan "Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu" üyeliğine getirildiğini açıklayan Bülent Arınç, “Manisalıları Cumhurbaşkanlığı’na da bekliyorum. Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu’nu kuracağını, bizi de orada görmek istediğini ifade etti. Kararname yayınlandı, şimdi yerlerimiz hazırlanıyor. Biz yıllardan beri bu ülkede siyaset yolunu tercih ettik. Hakkımızda kötü bir şöhret bugüne kadar olmadı. Bir ara bir şeyler yamamaya çalışanlar oldu ama hepsi rezil oldu. Çok şükür biz dimdik ayakta kaldık. Bu süreç içinde bize sahip çıkanlara teşekkür borcumuz var. Bizi çok sevmekle birlikte uzaktan bakmaya çalışan dostlarımıza da sitemimiz var. Zamanı geldiğinde de onlarla da helalleşiriz. Biz kimseye hakkımızı haram etmedik. Ama insanlar doğru bildiklerini söylemeli, iyi bildiklerini yapmalı. Onun bunun peşinden çanta taşımamalı, taklacı olmamalı. Adam olacaksın, adam gibi olacaksın. Güneş çıktı, bütün kirler dağıldı” diye konuştu.

Kendisini eleştirenlere yönelik konuşan Arınç, “Onlara göre biz yok olmuştuk, bitmiştik. Şimdi Cumhurbaşkanımızın yanında Yüksek İstişare Kurulu’nun Başkanı kendisi olacak, biz de yanında olacağız. Böyle bir şeyi Rabbim sadakatin sonucunda veriyor, yalakalığın sonucunda değil” dedi. Konuşmaların ardından Bülent Arınç, yemeğe katılanlarla fotoğraf çektirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.