Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
08 Mart 2022 Salı 15:07
AK Parti'ye 'zampiyon iktidar' diye seslendi!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından ayçiçek yağı tedarinde sorun yaşanacak söylentileri, vatandaşları marketlere akın ettirdi. 

“2022 YILINDA YAĞ KUYRUĞU DA, BENZİN KUYRUĞU DA GÖRDÜK”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, marketlerdeki yağ kuyruğuna ilişkin açıklama yaptı. Başkan Eryılmaz, “AK Parti iktidarı sayesinde 2022 yılında bu millet ekmek kuyruğu da, yağ kuyruğu da, benzin kuyruğu da, gaz kuyruğu da, hastane kuyruğu da gördü. 20 yıldır yapılan yanlış tarım politikası, kendi kendine yetebilen Türkiye’yi, dış güçlere muhtaç etti. Türkiye’nin her bir yanında ne ekerseniz yetişiyor, ama biz samanı bile ithal ediyoruz. Bu ithalat çılgınlığının geldiği son nokta ayçiçek yağı oldu. Vatandaşlarımız panik içerisinde ayçiçekyağı bulamayacaklarını, bulurlarsa bile fahiş fiyatlar ödeyeceklerini bilerek marketlere akın etti. Her geçen gün artan gıda enflasyonu, halkın yeterli ve sağlıklı beslenememesine neden oluyor. AK Parti iktidarı, tarih kitaplarında yalnızca ve yalnızca yoksulluk ve kuyruklarla anılacak” dedi. 

“İLK SEÇİMDE GİDECEKSİNİZ!”

İYİ Parti Manisa il başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Benzine, elektriğe, doğalgaza, gıdaya, temel tüm ihtiyaçlara zam üzerine zam yapan bu iktidar nedeniyle halk artık yaşayamayacak duruma geldi. Zampiyon iktidarın artık gitme vakti gelmiştir. AK Parti’nin iktidar olarak kaldığı her dakika, Türk milletinin fakirleşmesine neden oluyor. Milletimize bir iyilik yapın ve hemen sandığa gidin. Türk milleti, bir kesimin bolluk içerisinde yaşaması için bir ekmek alamayacak duruma gelmeyi hak etmiyor. İlk seçimde gideceksiniz ve Türkiye İYİ Parti kadrolarıyla yeniden refaha kavuşacak”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.