İYİ Parti kuruldu ve dört yılını doldurdu. Türkiye'min iyi ve cesur insanları, Sayın Meral AKŞENER liderliğin de bir araya geldiler. Kısa sürede İL ve İlçe teşkilatlarını kurdular .

Engellere aldırmadılar, haklarında üretilen tüm olumsuzluklara aldırmadılar. Aldırmadılar çünkü omların her biri kendilerinden emindiler ve yol arkadaşlarını tanıyorlardı. Uyum sağlayamayanlar yollarını ayırdılar. Gelene hoşça geldin, gidene güle güle demesini bildiler.

Şimdi, Türkiye'min geleceğinde önemli bir rol oynayacak genel ve sonrasın da yapılacak yerel seçimlere daha iyi hazırlanmak için; aday adayı olmak isteyenler partinin yönetim kadrolarında ki görevlerinden ayrılacaklar. İl ve İlçe teşkilatları yeni üyeler ,le birlikte tüm üyelerin seçeceği delegel ile yönetimlerini oluşturacaklar.

Mevcut başkanlar ve yönetimlerindekiler ; çok çalıştılar, maddi ve manevi çok emek sarfettiler. Milletvekili, Belediye Başkanı , meclis üyesi olarak hizmet sınırlarını, alanlarını genişletmek isteyenler tabii ki olacak ve bu talepleri her birinin tartışmasız hakkıdır.

Ancak, her daim olduğu gibi iyi ve cesurların arasına nifak sokmak isteyen, dedikodu ile beslenen , yelpaze sallasak üşüyoruz, kürke sarsak terliyoruz diye şikâyet eden şu cu,  bu cu  diye kendilerini tanıtan ve veya tanımlanan birileri var.

Geçmişlerin de A partisin de, B partisin de, .... Bulunmuş, hizipçilikleri ile tanınmış; İYİ Partiye gelmiş, İl, İlçe Belediye Başkan, meclis üyesi, milletvekili adayı olmuş kaybetmiş veya aday gösterilmemiş birileri var.

Mevcut yönetimler de İl Başkanı veya İlçe Başkanlarına söz vermiş, listelerine girmiş, yönetimlere seçilmiş ya hiçbir şey yapmamış ya da yapılan hiçbir şeyi beğenmemiş kendini beğenmiş, egoları yüksek birileri var.

Milli kültürümüzden nasip alamamış, her geçen gün maddeleşen, manayı kendini öne çıkarmak için kullanan ve maalesef toplumun genelinde sayıları artmakta olan birileri var.

Tabii güzel Manisa'mız da da az da olsa bu tip insanlar var.

Önce atanan, mevcut yönetim ile çalışmaya çalışan ve daha sonra seçilen İl Başkanı Sayın Hasan Eryılmaz var. Kongre de ''Ben Milletvekili aday adayı olacağım, seçimlere kadar bu göreve talibim' diyerek aday olan ve seçilen Hasan Eryılmaz. Şimdi İl Kongresine kadar görevini sürdürecek ve sonrasın da milletvekili aday adayı olmak için çalışmalarına başlayacak.

Yine o birileri iş başın da. Bu güne kadar cadı kazanı kurarak dedikodu üreten birileri ,

Diyorlar ki, ''Biz Meral Akşener'in yanındayız''  

Amma gelip yönetime aday olmuyorlar, ellerini taşın altına koymuyorlar amma kafalarını, gövdelerini taşın altına koyanlara edepsizce her türlü çamuru atarak saldırıyorlar.

Çatık kaşları, asık suratları, külhanbeyi tavırları , zehir saçan dilleri ile İYİ VE CESUR İNSANLAR arasına hiç yakışmıyorlar.

Onlara diyoruz ki, şimdiye kadar nerede iseniz orada kalın.

Biliniz ki, İyi Partiyi günümüze kadar taşıyan iyi ve cesur insanlar için VEFA İstanbul'da bir semtin adı değildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.