17 Aralık 2017 Pazar 17:15
Kula’da yeni hastane için ilk kazma vuruldu

Manisa’nın Kula ilçesinde 75 yataklı olarak yapılacak olan Kula Devlet Hastanesi için ilk kazma vurularak çalışmalara başlandı.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık yönetim kurulu üyeleri ve partililer, Kula’da yapılacak olan 75 yataklı devlet hastanesinin inşaat çalışmaları için kurban kesimi ve iş makinelerinin hafriyat alma çalışmalarına katıldı.

Kula için verdikleri hastane sözünü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Palabıyık, "Kula’da yeni devlet hastanesi konusu uzun süredir gündemi meşgul ediyordu. AK Parti Kula İlçe teşkilatı olarak ilk günden itibaren konunun yakın takipçisi olduk. İlk zamanlarda hastanenin yapılacağına inanmayanlar oldu. Bunu sürekli polemik malzemesi yapanlara inat ısrarla konuyu takip ettik. İl başkanımızla, milletvekillerimizle Sağlık Bakanlığına gide gele tabiri caizse Ankara’yı yol ettik. İhale yapıldıktan sonra bile ’İhale iptal edilmiş’ yalanını söyleyenler oldu. Ama Allah’a şükür ki bizi bir kez daha hemşehrilerimize mahcup etmedi. Bugün hafriyatına başladık. İnşallah seneye bugünlerde açılışını yapmak nasip olur. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulamıza hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.