24 Şubat 2017 Cuma 14:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da

Toplu açılışlar için Manisa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa’da yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen değeri yaklaşık 219 milyon 407 bin lira olan 70 tesisin açılışını yapmak üzere Manisa’ya geldi. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’daki toplu açılış töreni için çevre illerden çok sayıda polis takviyesi yapılırken, ilçelerden çok sayıda vatandaş otobüslerle Manisa’ya gelerek açılışların gerçekleştirileceği Cumhuriyet Meydanına akın etti.

Helikopterle 19 Mayıs Stadyumuna inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan otobüsle Cuma Namazını kılmak üzere tarihi Hatuniye Camiine geçti. Güzergah boyunca vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşları otobüsten selamladı. TÜGVA’lı (Türkiye Gençlik Vakfı) gençler de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açtıkları pankart ve ‘TÜGVA burada gençlik yanında’ sloganlarıyla karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en son 4 Haziran 2015 tarihinde Manisa’ya gelerek vatandaşlarla buluşmuştu.

Son Güncelleme: 25.02.2017 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.