20 Mart 2017 Pazartesi 20:14
CHP’li Özgür Özel ve Selin Sayek Böke Akhisar’da konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Basın Sözcüsü Selin Sayek Böke, partilerinin Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılanan Özel ve Böke, burada basın açıklaması yaptı. İlk olarak söz alan Manisa Milletvekili Özgür Özel, gün içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın futbol zirvesinde yaptığı açıklamalara cevap verdi. Erdoğan’ın 7 seçim kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ’jübile’ çağrısı yapmasını kınadıklarını söyleyen Özel, "Yapacağı benzetme illa spora dair ise o ’bugüne kadar şu kadar maç kazandım’ demesin. 16’sında bir unvan maçı var, dizleri titriyor. Bu maçı kaybettiğinde geçmişte kazandığı maçlardaki mutluluktan kendisi için eser kalmayacağı anlaşılıyor" dedi.

16 Nisan’da verilecek oy ile inşa edilecek olanın ’müthiş bir demokrasi hikayesi’ olduğunu savunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Basın Sözcüsü Selin Sayek Böke ise, "Bu demokrasi hikayesini bugünden başlattığımız taktirde 17 Nisan’da burada umut olacak, burada özgüven olacak, burada aydınlıklar olacak. Şimdi bize düşen bizi kutuplaştıran, bizi ayrıştıranlara inat, ’biz biriz’ demek, biz siz diyenlere inat, ’biz hepimiz’ hikayesi anlatmak. Ve bunu yaparken de sadece kendimizi yücelten değil, hep birlikte birbirimizi yücelten bir siyasi anlayışını yerleştirmekten geçiyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.