15 Aralık 2017 Cuma 14:56
Başkan Mersin’liden belediye başkanlarına destek

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, geçtiğimiz gün Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı hakkında ulusal basında yer alan haber konusunda bir açıklama yaptı. Mersinli yaptığı açıklamasında, “Bu tür iftiralar ile başarılı hizmetler yapan başkanlarımızın hizmetleri gölgelenmez” dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, geçtiğimiz gün Saruhanlı Belediyesinde çalışan Suat Diktaş’ ın ulusal basında yer alan iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mersinli, basına yansıyan iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu ifade ederek, Yunusemre ve Saruhanlı ilçelerinde yapılan başarılı hizmetlerin gölgelenmeye çalışıldığını ifade etti.

Söz konusu iddiaların her iki belediyenin hizmetlerini gölgelemek için ortaya atılan iftiralar olduğunu ifade eden Mersinli, “Öncelikle bilinmesini isteriz ki, her iki belediye başkanımız da ilçelerinde başarılı çalışmalara imza atmış halkın beğenisini toplamıştır. Zira bu dönem ile birlikte üçüncü dönem Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Yaralı ve sıfırdan bir belediye kurarak 220 bin nüfusa 40 yıllık bir belediye gibi hizmet eden Mehmet Çerçi başkanlarımız hakkında yapılan bu karalama kampanyası bir kumpastan başka bir şey değildir. Geçtiğimiz gün belli bir kesimi temsil eden bir ulusal gazetede yer alan haberde belirtilen iddiaların tamamı mesnetsiz ve asılsızdır. Bu tür olaylarla yapılmak istenen tamamıyla bir algı operasyonudur. AK Parti olarak biz her iki belediye başkanımız için ortaya atılan iddialarla yıpratılmasına asla göz yummayacağız. Bugüne kadar yapılmış olan tüm hizmetler ortadadır. Halkımız yapılan tüm hizmetleri çok iyi bir şekilde biliyor ve görüyor. Bu tür çirkin iftiralar ile belediye başkanlarımıza kurulan bu kumpas halkımız nezdinde kabul görmemiş ve büyük tepki toplamıştır. Hizmet sevdasını iyi bildiğimiz her iki belediye başkanımız bu tür kumpaslara kanmayacak ve hızla halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. AK Parti Manisa İl Başkanlığı olarak her iki başarılı belediye başkanımız hakkındaki bu mesnetsiz iddialara sessiz kalmayacak, konunun sonuna kadar takipçisi olacak ve bu kumpasın ardını araştıracağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.