04 Nisan 2017 Salı 17:59
Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na: "Tıs yok, işi iftira atmak, çamur atmak"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu defalarca çağırdığına işaret ederek, "Bu nasıl genel başkan oldu Kılıçdaroğlu kasetle. Kasedi kim yaptı peki? Bunu herkes biliyor, FETÖ yaptı. ’Gel Kılıçdaroğlu gösterelim’ dedim. ’Bak bu tezgah nasıl kuruldu, gel gösterelim’ tıs yok. işi iftira atmak, çamur atmak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Manisa’nın Alaşehir ilçesinde düzenlenen mini mitingde vatandaşlarla buluştu. 16 Nisan’ın sadece referandum olmadığını ifade eden Bakan Soylu, mevcut sistemin darbe, ekonomik kriz, kaos gibi olumsuzluklar ürettiğini söyledi.

"Hesabını sormazsak namerdiz"

Bakan Soylu, Bitlis’te 5, Şırnak’ta 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın talimatıdır, hükümetimizin kararlılığıdır. Terörle öyle bir mücadele ediyoruz ki bu ülkede 25 yıldır girilemeyen mağaraları mühimmatlarla tarumar ettik. Tendürek’te bizi evlatlarımız var, Ağrı Dağı eteklerinde evlatlarımız var. Hakkari’de Siirt’te her yerde bizim evlatlarımız var. Her noktada kahraman polislerimiz, jandarmamız, her biri kendisini bu memlekete adamış kahraman korucularımız var. Onlar aslanlar gibi kovalıyorlar, ötekiler de fare gibi kaçıyorlar. Kandil’de it gibi havlıyorlar bazen. Bende buradan diyorum ki; kendi canınızı düşünüyorsanız zamanı geldi oradan sıvışın kaçın. Bu ülkede benim ülkemin insanına zarar veren her kim varsa, bu ülkede şehitlerimize ve şehit ailelerimize ızdırap çektiren kim varsa hesabını acımasızca sormazsak namerdiz, namerdiz" diye konuştu.

"Gel dedim, Kılıçdaroğlu’ndan tıs yok"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bakan Soylu, "Bu nasıl genel başkan oldu Kılıçdaroğlu kasetle. Kaseti kim yaptı peki? Bunu herkes biliyor, FETÖ yaptı. ’Gel Kılıçdaroğlu gösterelim’ dedim. ’Bak bu tezgah nasıl kuruldu, gel gösterelim’ tıs yok. İşi iftira atmak, çamur atmak. Uyduruk şeylerle milletin zihinlerini bulandırmak. Ey CHP’li kardeşlerimi biz size Murat Karayılan’dan daha mı uzağız, PKK’dan daha mı uzağız. Ama bilmenizi isterim biz size uzak değiliz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.