04 Ekim 2017 Çarşamba 17:47
Bahçeli, Manisa’da

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık çöp kabusunu sona erdirdiği Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin açılışına katılmak üzere Manisa’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa girişinde gerçekleştirilen karşılama töreninin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuk belediye başkanları ve MHP İl Teşkilatı tarafından merkez Şehzadeler ilçesine bağlı Çobanisa Mahallesi girişinde karşılandı. Karşılama töreninin ardından Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde mehter ve Büyükşehir Belediyesi tören mangası tarafından coşkuyla karşılanan Genel Başkan Bahçeli, kendisini karşılayanları selamladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Başkan Bahçeli’ye çiçek takdiminde bulundu. Genel Başkan Yardımcıları ve parti teşkilatlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrolarının da yer aldığı ziyarette MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir anı defterini imzaladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Başkan Bahçeli’ye hediye takdiminde bulunduktan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurulduğu 2014 yılından bu yana yapılan çalışmalar, ortaya konulan proje ve hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla 30 büyükşehir belediyesi içinde bütçesini en iyi yöneten 1. belediye olduğunu belirten Başkan Ergün, Milliyetçi Hareket Partili belediye olarak partilerini en iyi şekilde temsil ettiklerinin altını çizdi.

Sunumu ilgiyle dinleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Ergün’e teşekkür ederek, “Manisa, yaptığınız hizmetlerle değişmiş, gelişmiş ve epey bir mesafe kat etmiş. Türkiye’de ortaya koyduğu icraatlarla yaptıkları hizmetlerle ve aldıkları ödüllerle Milliyetçi Hareket Partili belediyeler hep önde olmuştur. Sizleri tebrik ediyorum. Yaptığınız çalışmalar ortada. Manisalılar bu kadar başarılı ve böylesine çalışkan bir ismi bırakmayacaklardır. Yolunuz açık olsun” dedi.

Ziyaretin ardından belediye hizmet binası önünde kendisini bekleyen çocuklarla da tek tek ilgilenen MHP Lideri Bahçeli, daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte açılış alanına hareket etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.