03 Nisan 2017 Pazartesi 14:06
Yüzlerce hak sahibi oturacakları evleri yakından inceledi

Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesinin ilk etabında hak sahipleri nasıl bir evde oturacaklarını yerinde gördü. Örnek daireyi gezen vatandaşların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Manisa’da konut sıkıntısına neşter vuracak olan 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesinin 1.101 konutluk ilk etabında çalışmalar hızla devam ediyor. Yıl sonuna kadar teslim edilmesi planlanan ilk etap projede hak sahipleri merakla bekledikleri evlerini hafta sonu görme fırsatı buldu. Yüzlerce hak sahibi vatandaş ile TOKİ’ye yazılmayı düşünen vatandaşlar Akgedik’in yolunu tutarken; Yunusemre Belediyesi de bölgeye ring seferleri düzenleyerek ulaşımda sıkıntı yaşanmamasını sağladı.

Hak sahipleri örnek daireyi her pazar görebilecek

Hak sahiplerinin uzun süredir bugünü beklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik’te yeni bir şehir inşa ettiklerini dile getirerek, “Akgedik toplu konut alanında yeni bir şehir kuruluyor. İlk etapta çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İlk etap projemizi Eylül ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımıza daha önce toplu konut alanına ilişkin bilgi veriyor ancak alanı ve örnek daireyi gezdiremiyorduk. Hak sahiplerimizden bu konuda yoğun talep alıyorduk. Ancak gerek mevsim şartları gerekse iş güvenliği dolayısıyla bu mümkün olmamıştı. Çalışmalarımızı tamamlayıp bu haftadan başlayarak her Pazar 13.00 ile 16.00 saatleri arasında vatandaşlarımıza örnek daireyi gezdireceğiz. Belediyemizden araçlar kalkacak. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız kendi araçları ve halk otobüsüyle buraya ulaşabilirler. Vatandaşlarımızı firma yetkilileri ile Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımız karşılayarak bilgi veriyor. Vatandaşımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Yüzlerine yansıyan mutluluğu görmek her şeye değer” diye konuştu.

Örnek daireyi gezen hak sahipleri ile vatandaşlar, daireye hayran kalırken duygu dolu anlar yaşadılar. Firma yetkilileri ve Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya’dan bilgi alan vatandaşlar örnek daireyi gezmenin bile kendilerini mutlu ettiğini belirterek, kendi dairelerine taşınacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.