07 Haziran 2017 Çarşamba 12:58
Yunusemre’ye yeni yatırımlar geliyor

Yunusemre Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında belediye tarafından yapılacak olan yatırımlar için İller Bankasından kredi alınması meclisin oybirliği ile kabul edildi. Alınacak kredi ile Muradiye Meydan Düzenlemesi Projesi, Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi, muhtelif cadde ve sokaklarda yol ve yaya kaldırımı yapımı ve araç alımında kullanılacağı öğrenildi.

Yunusemre Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında meclis salonunda yapıldı. 19 maddenin görüşüldüğü toplantıda Muradiye’deki 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı çalışmaları gündeme geldi. Meclis, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ve Parselasyon planlarının onaylanma süresince plan çalışmalarının etkilenmediği taşınmazların maliklerinden gelecek inşaat ve imar izin taleplerinin herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için dairesince yürütülmesini kararlaştırdı. Toplantıda, Yunusemre Belediyesinin yapacağı yatırımlar için İller Bankası’ndan kredi talebi de görüşüldü. Konuya ilişkin söz alan Belediye Başkanı Çerçi, alınacak kredinin Muradiye Meydan Düzenlemesi Projesi, Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi, muhtelif cadde ve sokaklarda yol ve yaya kaldırımı yapımı ve araç alımında kullanılacağını dile getirdi. Karar oy birliğiyle meclisten geçti. Temmuz ayı meclis toplantısının 4 Temmuz Salı günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı.

Toplantının sonunda meclis üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Çerçi, daha sonra belediye bahçesinde kurulan iftar sofrasında meclis üyelerini ağırladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.