05 Nisan 2018 Perşembe 15:16
Yunusemre’nin girişimcileri ekonomiye can suyu olacak

Yunusemre Belediyesinin düzenlediği girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Yunusemre Belediyesi, Manisa İş-Kur İl Müdürlüğü ve KOSGEB tarafından düzenlenen 11. Girişimcilik Eğitimi tamamlandı. Eğitime katılan 25 kursiyer sertifikalarını törenle aldı. Törene Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, KOSGEB Manisa Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, eğitmen Selim Başcan ve Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ile kursiyerler katıldı. Törende konuşan Yunusemre Başkan Yardımcısı Avşar, “Sizler ülkemiz için birer kazançsınız. Girişimleriniz ve hayalleriniz bu ülkeye güç katacak. Biz de Yunusemre Belediyesi olarak girişimcilik eğitimlerine ev sahipliği yapıyoruz. Başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere her zaman yanınızdayız” dedi.

Düzenlenen törende konuşan KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç girişimcinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Kılınç, “Kapımız size her zaman açık. Artık evraklarınızı müdürlüğümüze gelmeden internet üzerinden yükleyebildiğiniz için git gel sayılarını azalttık. Ancak kafanıza takılan en küçük soruda bile kapımızı çalabilirsiniz. Size yol göstermek ve yardımcı olmak için biz bu görevlerdeyiz. Belediyemize de ayrıca teşekkür ediyorum. Sizler ile bizleri ağırladıkları için” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan 25 kursiyere girişimcilik sertifikaları teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.