29 Haziran 2022 Çarşamba 12:53
Yunusemreli kadınların eserleri görücüye çıktı

Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alan kursiyerler, yaptıkları ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.

Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında kurs gören hanımlar, İlçe Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri rehberliğinde eğitimleri süresince birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardı. Moda tasarım ürünleri, iğne oyası, el sanatları, takılar, çeyizlik ürünler, kına örtüleri ve tabloları, Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali’nde sergileyen kursiyerlerin eserleri beğeni topladı. Okuma-yazma kursiyerlerinin de katıldığı, 3-6 yaş arası oyun odası etkinliklerinin de yer aldığı sergide, pek çok ürün ziyaretçilere sunuluyor. Kursiyerler, kendilerine böylesine güzel imkânlar sunduğu için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.