10 Ağustos 2020 Pazartesi 15:31
Yunusemreli atletizmcilerden büyük başarı

Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm sporcuları, U18 Bölgesel Atletizm Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi dolayısıyla uzun süredir ara verilen yarışmalara katılan Yunusemre Belediyespor Kulübü atletizm sporcuları Denizli’de düzenlenen U18 Bölgesel Atletizm Şampiyonası’nda madalyaları topladı. Şampiyonada Yunusemre Belediyesporlu Burak Orhan 1500 metrede bölge birincisi olarak altın madalya, kızlarda yarışan takım sporcusu Güneş Şare 1500 metrede bölge ikincisi olarak gümüş madalya, 800 metrede de üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan da sporcuların başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.