14 Mayıs 2017 Pazar 14:59
Yunusemre’den özel annelere özel etkinlik

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi Engelli Meclisi, Anneler Günü’nde anlamlı bir çalışmaya imza atarak, “Özel Anneler ve Özel Çocukları” isimli bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte engelli çocuklar anneleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Anneler Günü dolayısıyla Manisa’da bulunan engelli çocuklar için “Özel Anneler ve Özel Çocukları” programı gerçekleştirildi. Alaçatı Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ile yürütme kurulu üyeleri, engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte konuşan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan hem Engelliler Günü hem de Anne Günü’nü kutlamak için bir arada olduklarını kaydetti. Başkan Arslan,"Kent Konseyi olarak her zaman engelli kardeşlerimize yönelik gayret ve özen içerisindeyiz. Annelerimiz bizler için çok değerlidir. Onların emeğinin karşılığını ödemek mümkün değildir. Kent Konseyi olarak tüm Annelerimizin gününü kutluyor ellerinden öpüyorum” dedi.

"Annelerimizin hakkı ödenmez"

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Engelli olmak kader ise engelleri yıkmak azimdir. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi her daim engellilere yönelik hassasiyet ile projeler üretmektedir. Bizler de özel annelerimizin özel çocukları ile gerçekleştirdiği etkinlikte çocuklarımızın gösterilerini izleme fırsatı bulduk. Bir gün değil her gün kardeşlerimizin ve onların elleri öpülesi değerli annelerinin yanındayız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından engelli çocuklar müzik eşliğinde oyunlar oynadı. Etkinlikte Yunusemre Belediyesinin engellilere yönelik gerçekleştirdiği projelerden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’a engelli aileleri tarafından plaket verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.