12 Temmuz 2018 Perşembe 17:07
Yunusemre’den Merkez Efendi Mahallesi’ne yeni park

Yunusemre Belediyesi, Merkez Efendi Mahallesi’nde yaşayan çocukları sevindirecek bir çalışmaya imza atarak, yeni bir oyun parkı yapıyor.

Yunusemre Belediyesi Merkez Efendi Mahallesi’ne yeni bir çocuk oyun parkı kazandırıyor. Kirazlık Parkı ismi verilen parkı mahalle sakinlerinin hizmetine sunmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi ekipleri, çalışmalarında sona yaklaşıyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak, Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu ve Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı ile beraber çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada parkı kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi. Başkan Çerçi, “Merkez Efendi mahallemizde ’Kirazlık Parkı’ ismini verdiğimiz parkımızın yapımında sona yaklaşılıyor. Parkımız tamamlandığında ailelerimiz çocuklarıyla birlikte burada güzel vakit geçirebilecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.