20 Mart 2018 Salı 15:12
Yunusemre’den Barbaros’un çehresini değiştirecek proje

Yunusemre Belediyesi, Barbaros Mahallesinde, içerisinde kafeterya, düğün salonu, gençlik merkezi ve kadın yaşam merkezi bulunan projesini ihaleye çıkaracak.

Yunusemre Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde hayata geçireceği projeyle bölgenin çehresini değiştirecek. İçerisinde kafeterya, düğün salonu, gençlik merkezi, kadın yaşam merkezi bulunan projenin ihalesi önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Proje ekibinin hummalı çalışmasıyla güzel bir proje ürettiklerini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmaya ilişkin bilgi verdi.

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi olarak ilçenin ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretiyoruz. Projelerimizden birçoğunu hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Barbaros Mahallemiz ilçemizin hızla gelişen ve yapılaşan mahallelerinden. Barbaros’ta daha önce de muhtarlık binasını yenileyip mahalleli bayanlarımızın bizden yoğun bir şekilde talep ettiği hanımlar lokalimizin açılışını yapmıştık. Mahallemizde bir projeyi daha hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İçerisinde kafeterya, düğün salonu, gençlik merkezi, kadın yaşam merkezi bulunan projenin ihalesini önümüzdeki günlerde yapacağız” diye konuştu.

Proje

Barbaros Mahallesinde 5 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan Belediye Hizmet alanı içerisine kafeterya, düğün salonu, gençlik merkezi ve kadın yaşam merkezi olarak hizmet verecek binalar bulunacak. 2 katlı olarak inşa edilecek düğün salonunun zemin katında çok amaçlı salon ve üst katında spor salonu ve idari ofis yer alacak. Kadın yaşam merkezi 2 katlı olarak inşa edilecek; içerisinde 5 atölye, 1 spor salonu, soyunma odaları, duşlar, mutfak, çocuk bakım odası, bekleme bölümü ve idari ofis bulunacak. 2 katlı olacak Gençlik Merkezi binasında ise 5 adet etüt salonu, kantin, kütüphane, bekleme bölümü, idari ofis, bay ve bayan tuvaletleri yer alacak. Kafeterya binasında ise futbol sahasına hizmet eden ve içerisinde banyo ve tuvaletleri bulunan 2 odası mevcut olacak. Proje alanında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, futbol sahası ve 70 araçlık otopark bulunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.