08 Haziran 2017 Perşembe 15:14
Yunusemre’de Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi

Yunusemre Belediyesi, Forum Magnesia AVM arkasındaki açık alanda kurulan iftar sofrasında her gün Manisalıları ağırlıyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de sık sık iftar programına katılarak, orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.

Forum Magnesia AVM arkasındaki açık alanda kurduğu iftar sofrasında her gün vatandaşları ağırlayan Yunusemre Belediyesinin Ramazan etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve mübarek ayın maneviyatına uygun programların yer aldığı etkinliklerde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Çerçi, talep ve sıkıntılarını da dinliyor. Başkan Çerçi, “Her akşam burada ya da kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bizim anlayışımız bu mübarek ayda vatandaşlarımızla aynı iftar sofrasında bir araya gelip bu ayın manevi hazzını yaşamak, ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmak. Tabi zaman zaman etkinliklerimize sponsor olan kardeşlerimiz de var. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyona katkı veren tüm kurum, kuruluş ve çalışanlarımızı da tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakkın Kadir Gecesine de, Ramazan Bayramına da hepimizi sağlıkla ulaştırmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.