08 Mart 2017 Çarşamba 15:36
Yunusemre’de küçük sanayi esnafının sorunları belirlenecek

Yunusemre Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Küçük Sanayi Sitesi esnafının yaşadığı sıkıntılar da gündeme gelirken; sorunların ve çözüm yollarının tespit edilmesi için komisyonlar çalışmada bulunacak.

Yunusemre Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 20 madde görüşüldü. Toplantıda Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Gültekin Aşçı, komisyonun ve Yunusemre Kent Akademisinin Şubat ayında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Küçük Sanayi Sitesinin yaşadığı sıkıntılar da toplantıda gündeme geldi. Sanayi sitesinin artık ihtiyaca cevap vermediğini belirten Başkan Çerçi, yeni sanayi alanlarının oluşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Sanayi sitesinde yaşanan sıkıntıları belirlemek amacıyla Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu görevlendirildi. Meclis, Nisan ayı meclis toplantısının 4 Nisan Salı Günü saat 17.00’de yapılmasını kararlaştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.