22 Şubat 2018 Perşembe 16:42
Yunusemre’de imar arşivi web sitesine eklendi

Yunusemre ilçesinde yaşayan vatandaşlar artık imar arşivine Yunusemre Belediyesi’nin resmi web sitesinden ulaşabilecek.

Yunusemre Belediyesi daha hızlı ve güvenilir belediyecilik hizmetlerine devam ediyor. Belediyenin Bilgi İşlem, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelinin çalışmaları sonucu vatandaşlar resmi web sitesi www.yunusemre.bel.tr’den imar arşivine ulaşabilecek.

Vatandaşların yerinde, bilgilere daha hızlı ulaşmasının sağlanması amacıyla çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tüm birimlerde hizmetlerimize kolay ve hızlı erişimi sağlamak, arşiv belgelerinin ömrünün uzatılması ve iş verimliliğinin arttırılması için dijital arşiv çalışmalarımız belediyemizin kuruluş yılı olan 2014 yılında başlatılmıştı. İlerleyen günlerde diğer birimlerimize ait dijital verilere de ulaşılabilmesi çalışmaları sürüyor. Gelecek nesillere emanet etmek üzere hazırladığımız bu çalışmayı geliştirerek uygulamaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.