19 Mart 2020 Perşembe 14:39
Yunusemre’de denetimler yoğunlaştırıldı

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgınının Türkiye’de görülmesinin ardından işletmelere hijyen, imalat, üretim koşulları, etiket ve fiyat farkı ile diğer mevzuatlar konusunda denetlemelerde bulunuyor.

Yunusemre Belediyesi korona virüs salgınının Türkiye’de görülmesinin ardından rutin olarak gerçekleştirdiği denetimleri yoğunlaştırdı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletmelere hijyen, imalat, üretim koşulları, etiket ve fiyat farkını denetliyor. İşletmelerin imalat ve üretim koşulları, ürünlerin fiyat etiketlerinin kontrolü, etiket ve kasada fiyat farkı olup olmadığı, elinde ürün olup satmayan yani stokçuluk yapanlara yönelik denetleyici ve cezai işlemler yapan ekipler, kolonya, sabun gibi temizlik ürünleriyle uzun ömürlü gıdaların yer aldığı rafları gezerek fiş ve fatura kontrolleri de yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
45 Manisalı 2020-03-19 21:40:47

Yunusemre belediyesi zabıtasının gücü normal vatandaşlara yetiyor ancak,çıkıp bakın bir çevreye herkes çöp konteynerleri içinde mikrop virüs içinde dolaşıyor,her tarafta At dolu,tavuk,kaz gibi hayvanlar dolu bu koronavirüs manisalıyı öldürmezse bir dahaki virüs Manisa kaynaklı olacak bu kesin, zabıta ekipleri görmüyor duymuyor ama görüldüğü gibi bir hayvandan bulaşan virüs dünyayı ne hale getirdi,demekki Hıfzıssıhha kanunu bu yüzden çıkarılmış değil mi?