01 Mart 2018 Perşembe 15:28
Yunusemre’de ağaçlandırma çalışmaları sürüyor

Daha yeşil bir şehir için çalışan Yunusemre Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı yerine 600 meyve fidanı dikti.

Yunusemre Belediyesi, başlatmış olduğu "Bir Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor" projesinin yanı sıra ilçenin farklı noktalarında meyve ağaçlarını toprakla buluşturuyor. Üçpınar Mahallesinde 300, Ortaköy Mesire Alanı’nda 110 Yunusemre Belediyesi şantiye alanına da 150 elma ve 10 şeftali fidanının dikimini yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Celal Bayar Üniversitesi’ne de Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi’nde kullanılmak üzere 50 adet elma fidanı verdi. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyor. Bu kapsamda ilçemizde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. Hibe olarak alınan yaklaşık 600 elma fidanımız vardı. Biz de bu fidanları ilçemizin farklı noktalarında toprakla buluşturduk” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.