27 Mart 2017 Pazartesi 09:44
Yunusemre üç puanı üç gol ile aldı

Süper Amatör Lig A Grubu’nu lider tamamlayarak, Play-Off’lara kalan Yunusemre Belediyespor, play-off’ların üçüncü müsabakasında karşılaştığı Manisa Sanayispor’u 3-0 yendi.

Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarının üçüncü maçından galibiyet ile ayrıldı. Ertuğrul Dilek Tesislerinde oynanan maçta Yunusemre Belediyespor, Manisa Sanayispor’u 3-0 yendi. Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti ilk yarıda Süleyman Numan Çarıkçı (penaltıdan), ikinci yarıda Samet Algu ve Gökay Tunç’un attığı goller getirdi.

Yunusemre Belediyespor’un Teknik Direktörü Tansu Yanık, galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik ederek, “Play off’ların ilk maçında üç puan almıştık. Geçen hafta deplasmanda Sarıgöl Belediyespor ile berabere kalmıştık. Bu hafta Manisa Sanayispor’u yenerek üç puan daha aldık. Önümüzdeki hafta deplasmanda Salihli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. BAL yolunca oyuncu arkadaşlarımız ile tüm gücümüz ile mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.