19 Mart 2017 Pazar 18:14
Yunusemre ile Sarıgöl berabere kaldı

Süper Amatör Lig A Grubu’nu lider tamamlayarak, Play-Off’lara kalan Yunusemre Belediyespor, play-off’ların ikinci müsabakasında deplasmanda karşılaştığı Sarıgöl Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarının ikinci maçından beraberlik ile ayrıldı. Sarıgöl 4 Eylül Stadyumunda oynanan maç golsüz berabere bitti. Oldukça çekişmeli geçen maçta her iki takımda 1 puan aldı. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, play-off’ların ikinci müsabakasından 1 puan ile ayrıldıklarını vurgulayarak, "Play off’ların ilk maçında geçen hafta üç puan almıştık. Bu hafta deplasmanda Sarıgöl Belediyespor ile karşılaştık. Bu maçtan da 1 puan aldık. Önümüzdeki hafta Manisa Sanayispor ile Ertuğrul Dilek Tesislerinde karşılaşacağız. Ben tüm taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyorum. BAL yolunda bütün maçlar çok önem arz ediyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.