13 Mart 2018 Salı 18:11
Yunusemre bir projesini daha hayata geçiriyor

Yunusemre Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçireceği Kültür ve Taziye Evi Projesi’ni hayata geçiriyor. Proje aşaması tamamlanan projeyi kısa süre içerisinde ihale edeceklerini duyuran Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ilk kazmayı yaz aylarında vurmayı planladıklarını söyledi.

Fevzi Çakmak Mahallesi de hanımlar lokali ile kültür ve taziye evine Yunusemre Belediyesi’yle kavuşuyor. Mahallenin en fazla talep gören projesinin müjdesini geçtiğimiz aylarda veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, proje aşamasının tamamlandığını, kısa süre içerisinde de ihaleye çıkacaklarını duyurdu. Projeleri mahallelerin ihtiyaç ve taleplerine göre belirlediklerini kaydeden Başkan Çerçi, ilk kazmayı yaz aylarında vurmayı planladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi olarak, bir yandan dev projelerimizi yürütürken bir yandan da sosyal projelerimizi rutin hale getirip ilçemizin her noktasına ulaşıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretiyoruz. Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerimizin en büyük isteği hanımlar lokali ile kültür ve taziye eviydi. Vatandaşımızın isteğine kayıtsız kalmayarak projemizin hazırlık aşamasını tamamlayarak kısa süre içerisinde ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyan yapı içerisinde 5 derslik, spor salonu, oturma alanı, mescit ve çocuk oyun odasının bulunduğu hanımlar lokali ile yaklaşık 170 metrekare Kültür ve Taziye Evi bulunacak. Amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek. Bunun için de mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.