26 Mart 2018 Pazartesi 14:46
Yunusemre Belediyesi’nden Yağcılar Mahallesine yatırım

Yunusemre’nin merkeze en yakın kırsal mahallelerinden Yağcılar, Yunusemre Belediyesi’nin hizmetleriyle gelişiyor.

Son büyükşehir yasasıyla birlikte beldeden mahalleye dönüşen Yağcılar Mahallesi, Yunusemre Belediyesi’nin çalışmalarıyla kalkınıyor. Merkeze 10 dakika mesafede olan mahalle Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi’ne ve Organize Sanayi Bölgesi’ne olan yakınlığı dolayısıyla nüfusu hızla artıyor. Yunusemre Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve Muhtarlık İşleri Müdürü Mehmet Ata vatandaşlarla da bir araya geldi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda mahallelere hizmet kazandırmayı sürdüreceklerini vurgulayan Şiyak, özellikle Yuntdağı’nda güzel projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek ise, Yunusemre Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirtirken; bu çalışmalarda emeği bulunanlara teşekkür etti. İbrahim Zeybek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Yağcılar Mahallemiz dışarıya göç vermiyor, tarım arazileri ve imkanları ile mahallemiz çok cazip bir yerdir. 4 yılda mahallemizde Yunusemre Belediyesi çok katkıda bulundu. Yıllardır sorunumuz olan ova yollarının yapımı, parke taşı döşeme çalışması, gençlerimize spor sahası kazandırılması, oyun ve spor grubu yapımı, camimizin düzenleme çalışması, mahalle ve parkların içinin ışıklandırılması çalışması gerçekleştirildi. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları ile bu çalışmalar yapıldı. Başkanımıza bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.