21 Aralık 2022 Çarşamba 16:21
Yunusemre Belediyesinden pastacılık kursu

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tevfikiye Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında açılan pastacılık kursunda hanımlar, en lezzetli pastaların nasıl yapılacağını öğreniyor.

Yunusemre Belediyesi bünyesindeki hanım lokallerinde bayanlar hem yeni hobiler ediniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyor. Tevfikiye Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında açılan pastacılık kursunda kursiyerler Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nden uzman öğretmen rehberliğinde en lezzetli pastaların nasıl yapılacağının eğitimini alıyor. Pastacılık Öğretmeni Vildan Hoşer, haftanın 3 günü gerçekleştirilen kursta hanımların birbirinden güzel pastaların yapımının püf noktalarını öğrenme fırsatı bulduğunu söyledi. Kursiyerler ile vakitlerini en verimli şekilde değerlendirdiklerini belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.