25 Ağustos 2020 Salı 16:55
Yunus Emre Millet Çarşısı Spor Salonu açılıyor

Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kadınlar için spor salonu açılıyor. Kadınların zumba, pilates, step, fitness, aerobik ve kişiye özel program ile spor yapabilecekleri salonda kayıtlar başladı.

Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde kadınlar için spor salonu yapıldı. Zumba, pilates, step, fitness, aerobik ve kişiye özel program ile spor yapılabilecek salonda kayıtlar başladı. Kayıt yaptırmak isteyenler Yunus Emre Millet Çarşısı 1. katta yer alan salon ile Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabileceği gibi 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezini arayarak konu hakkında bilgi sahibi olabilecek. Hafta içi pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasında hizmet verecek salonda talep doğrultusunda hafta sonu ve akşam seansları düzenlenecek. Salonda korona virüs pandemisi dolayısıyla açıklanan tüm kurallara uyularak hizmet verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.