31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:01
Yuntdağı’nda aşılama çalışmaları başladı

Yunusemre Belediyesi Meyveciliği Geliştirme ve Yaygınlaştırma Projesi kapsamında Yuntdağı’nda aşılama çalışmalarına başladı.

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı’nda aşılama çalışmaları yaparak çiftçilere destek veriyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, pilot bölge olarak Yuntdağyenice’de yabani zeytin ağaçlarını çeşit aşılama yapıyor. Teknik ekipler ayrıca Dazyurt, Durasallı, Örencik, Sarıahmetli, Süngüllü, Şamar, Osmancalı, Yuntdağıköseler, Otmanlar, Uzunlar, Akçaköy ve Türkmen Mahallelerinde Melengiç ağaçlarına Antep fıstığı aşılaması yapıyor. Bugüne kadar 66 bin göz aşı yapan ve bu yıl da yaklaşık 60 bin göz aşı planlayan ekipler, bölgede meyveciliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması kapsamında önümüzdeki yıllarda da çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.