10 Mayıs 2017 Çarşamba 14:01
Yunanistan Drag Şampiyonasına Manisa damgası

Türkiye’de drag sınıfında birçok şampiyonluğa imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Kamil Kırbaş, Yunanistan Drag Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. Yeşil-beyazlı sporcu, zorlu rakiplerini geride bırakarak Street2 sınıfında birinci olmayı başardı.

Balkan Avrupa Pist ve Yunanistan Drag Şampiyonası Yunanistan’ın Serez ve Atina şehirlerinde düzenlendi. Serez şehrinde yapılan Balkan Avrupa Pist Şampiyonası’na Türkiye, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan’dan 93 sporcu katıldı. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Kamil Kırbaş adeta fırtına gibi eserek zorlu rakiplerini geride bıraktı. Kırbaş, Kopaida Havalimanında yapılan drag şampiyonasında Street2 sınıfında birinci olarak 2017 sezonuna iyi başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.