05 Mart 2017 Pazar 12:47
Yılmaz Parkında çalışmalar devam ediyor

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Yılmaz Mahallesinde yapımı devam eden yeni park alanında çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Zeki Kayda devam eden çalışmaları yerinde denetledi.

Belediye Hizmet Binası yanında kalan 3 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kayda, ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde park yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Parkın içerisinde, çocuklar için modern ve güvenli oyun grupları, yürüyüş yolları, fitness spor aletleri, tek potalı basketbol sahası, süs havuzu, pergolalar, dinlenme alanları ve yeşil alanlar yer alacak. Yeni parkın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri dinlenip nefes alabilecekleri bir alana, çocuklar ise doyasıya eğlenecekleri bir oyun alanına kavuşacak. Çalışmaları gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.