13 Nisan 2022 Çarşamba 16:27
YEGEM’den ara tatilde hızlandırılmış eğitim programı

Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM), ara tatil dolayısıyla düzenlediği hızlandırılmış eğitim programıyla öğrencilerin konu eksiklerini gideriyor.

YEGEM, öğrencilerin bahar ara tatili için hızlandırılmış eğitim programı düzenledi. Program çerçevesinde öğrencilere konu anlatımları ve seviye tespit testleri yapılıyor. Düzenlenen eğitim programı ile öğrencilerin eksiklerini tamamlama imkanı bulduklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren YEGEM ile öğrencilerimize ara tatilde hızlandırılmış eğitim programı düzenledik. Bu program ile öğrencilerimizin eksikleri belirlenip hızlı bir şekilde gideriliyor. Ülkemizin aydınlık geleceği buralarda yetişen nesillerimizin eseri olacak. Çocuklarımıza zihin açıklığı diliyor personellerimiz ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.