04 Temmuz 2017 Salı 11:39
Yaz çiçekleri Alaşehir’i renklendiriyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından dikimi gerçekleşen yaz çiçekleri ile birlikte ilçe rengarenk bir hale büründü.

Ekipler, ilçedeki yeşil alanları ve parkları çiçeklerle süslerken, ilk olarak çiçek dikimi Alparslan Türkeş Meydanı ve Eski balık pazarında gerçekleştirildi. Park ve yeşil alanlara dikilen petunya, begonya, hercai ve menekşe çiçekleri ise vatandaşların büyük beğenisi topluyor.

"Çiçekler yaz aylarında Alaşehir’e güzellik katıyor"

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçenin daha yeşil ve daha güzel görünmesi için ekiplerin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mevcut yeşil alanların bakımı ve yeni yeşil alanların oluşturulması için çalışıyoruz. Ekilen çiçekler yaz aylarında ilçemize güzel bir görünüm kazandıracak.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.