13 Şubat 2018 Salı 15:55
Yaralanan askerin ailesine Büyükşehir’den ’Geçmiş olsun’ ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar mevkiindeki üst bölgesine PKK’lı teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda bacağından yaralanan Alaşehir ilçesinden Uzman Erbaş Kazım Sarı’nın ailesini ziyaret etti.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar mevkiindeki üst bölgesine Kuzey Irak tarafından PKK’lı teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda Alaşehir ilçesinden Uzman Erbaş Kazım Sarı bacağından yaralandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, hayati tehlikesi bulunmayan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Sarı’nın ailesini ziyaret etti. Arslan ve Akbaş’a Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol da eşlik etti. Yaralı askerin ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Arslan ve Akbaş, Sarı’nın bir an önce sağlığını kavuşmasını için dua etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.